Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Caffé Caramello

Samtliga priser är exklusive moms

Caffé Caramello

Rör
30 kaffekapslar
Askar
50 kaffekapslar
Totalt
kaffekapslar
5.29 kr

CAFFÈ CARAMELLO är resultatet av ljuvligt rostade arabicabönor och nötiga toner av karamell. Nespressos master blend balanserar väl tonerna av karamell med kaffets maltiga, nötiga och rostade karaktär. Testa den med mjölk – då framhävs toner av mandelkaka och en uns vanilj som kompletterar karamellen väldigt fint.


Ursprung

Nespressos nya bas för de smaksatta kreationerna är en blandning av Sydamerikanska arabicabönor från Brasilien och Colombia. Kaffet för med sig lena toner av malt, nötter och rostat korn som gör detta karamellkaffe ännu mer oemotståndligt.


Rostning

Detta kaffe är framtaget genom en unik bas som är skapad för just de professionella smaksatta kaffesorter-na. Bönorna delas upp efter land och rostas separat. Båda ges en kort, medium till lätt rostning som passar ut-märk ihop med de naturliga karamelltonerna.


Aromatisk profil

Caffé Caramello ger en harmonisk kombination av karamell och toner av rostat korn och röda frukter som kommer från kaffebasen. Du kan även finna toner av söta kakor och nötter i detta kaffe. Dricker du den med mjölk framhävs även ljuva toner av mandelkaka och vanilj.

ORIGIN
Kombinationen av den perfekta balansen mellan tonerna av rostade Arabicabönor från Central- och Sydamerica och den naturliga aromen av karamell ger Espresso Caramel en oväntad karaktär med en mjuk sötma.


AROMATISK PROFIL

Detta kaffe ger till en början intensiva toner av rostade korn och röda frukter, som sedan övergår i varma toner av karamell och kola.


ROSTNING
Balansen mellan rostade och fruktiga toner i kombination med en mild smak av karamell från naturliga källor. En rik smak som kan rundas av med lite mjölk.


NJUT AV DIN ESPRESSO
Få ny energi med en härlig Espresso; njut av en perfekt kopp kaffe bryggt på Arabica- och Robustabönor av högsta kvalitet. Dra nytta av Nespresso's 25 år långa kaffeexpertis, genom en kaffelösning som levererar en fyllig Espresso, toppad med en rik, fyllig crema.
Vi tror att du även skulle gilla följande produkter:

Gourmetkaffe

Söta tillbehör till kaffet

Accessoarer