Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Caffé Vanilio

Samtliga priser är exklusive moms

Caffé Vanilio

Rör
30 kaffekapslar
Askar
50 kaffekapslar
Totalt
kaffekapslar
5.29 kr

Dyk in i drömmarnas land med denna värmande vaniljkaffe. Där bakom gömmer sig toner av rostat korn och malt som kommer från de Sydamerikanska arabicabönorna. CAFFÉ VANILIO’s silkeslena textur och smak gör den oemotståndlig. Adderar du dessutom en skvätt mjölk framhävs delikata toner av vaniljkaka och karamell. Perfekt för att stilla sötsuget.


Ursprung

Nespressos nya bas för de smaksatta kreationerna är en blandning av Sydamerikanska arabicabönor från Brasilien och Colombia. Kaffet för med sig lena toner av malt, nötter och rostat korn som passar perfekt med de varma naturliga vaniljtonerna.


Rostning

Detta kaffe är framtaget genom en unik bas som är skapad för just de professionella smaksatta kaffesorterna. Bönorna delas upp efter land och rostas separat. Båda ges en kort, medium till lätt rostning som passar utmärk ihop med de naturliga vaniljtonerna.


Aromatisk profil

Caffé Vanilio ger en harmonisk kombination av den naturligt tillsatta vaniljsmaken och toner av rostat korn och röda frukter som kommer från kaffebasen. Du kan också hitta inslag av söta kex och en touch av nötter.

URSPRUNG

Kombinationen av den perfekta balansen mellan tonerna av rostade Arabicabönor från Central- och Sydamerika och den naturliga aromen av vanilj ger Espresso en oväntad karaktär med silkeslen sötma.


AROMATISK PROFIL

I detta kaffe finns en harmoni av rostade och fruktiga toner, kombinerat med en söt vaniljsmak från naturliga källor. Kaffet har en fyllig smak som passar bra med en skvätt mjölk.


ROSTNING

Arabicabönan har genomgått en snabb mellanrostning, för att utveckla sin maltiga och fruktiga arom.


NJUT AV DIN ESPRESSO

Få ny energi med en härlig Espresso; njut av en perfekt kopp kaffe bryggt på Arabica- och Robustabönor av högsta kvalitet. Dra nytta av Nespresso's 25 år långa kaffeexpertis, genom en kaffelösning som levererar en fyllig Espresso, toppad med en rik, fyllig crema.
Vi tror att du även skulle gilla följande produkter:

Gourmetkaffe

Söta tillbehör till kaffet

Accessoarer