Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Congo Organic

Samtliga priser är exklusive moms

Congo Organic

Rör
30 kaffekapslar
Askar
50 kaffekapslar
Totalt
kaffekapslar
5.29 kr

Congo Organics idealiska odlingsmarker ger ett mjukt ekologiskt kaffe med milda toner av frukt och söta korn. Congo Organic är en säsongsvariant av kaffe som bara kommer finnas tillgänglig en begränsad period varje år. Kaffet är inte bara ekologiskt, utan även en del av Reviving Origins familjen med ursprung från regionen Kivu i Kongo.

Ursprung
Denna Nespresso pro -kapsel är en ren Arabicablandning med ursprung från Kivusjön i Kongo. Den regnrika vulkanjorden är idealisk för Arabicabönorna.

Rostning
Congo Organics bönor rostas i två olika omgångar. Båda får en kort och mörk rostning. Den ena delen av bönorna ges en något längre och mörkare rostning än den andra för att utveckla en intensivare smak. Bönorna får sedan en medium malning.

Aromatisk profil
Congo Organics fruktiga och nötiga tonerna framkallar ett leende på läpparna. Avnjuts bäst som Lungo eller Espresso och om du tillsätter mjölk träder de söta tonerna av nötter och kakor fram.

Reviving Origin
Detta är den första Reviving Origin i Nespressos professionella sortiment. Reviving Origin är ett långsiktigt program med målet att få tillbaka kafferegioner som varit extra utsatta både socialt och miljömässigt. Nespresso samarbetar med fler än 2 500 kaffebönder och partners från Kivusjön för att kunna återuppta produktionen av detta högkvalitativa kaffe.

Vi tror att du även skulle gilla följande produkter:

Gourmetkaffe

Söta tillbehör till kaffet

Accessoarer