Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Espresso Leggero

Samtliga priser är exklusive moms

Espresso Leggero

Rör
30 kaffekapslar
Askar
50 kaffekapslar
Totalt
kaffekapslar
4.10 kr
Jämför

En härlig blandning av sydamerikanska Arabica och Robusta ger Espresso Leggero en välbalanserad karaktär av milda toner av kakao och sädesslag.

URSPRUNG

Espresso Leggero är en mild och uppfriskande blandning av Sydamerikanskt kaffe med ett härligt djup. De lättrostade brasilianska och colombianska Arabicabönorna, samt Robustabönorna ger Espresso Leggero en välbalanserad och sammetslen karaktär, med toner av rostade korn och kakao.


ROSTNING

Arabica- och Robustabönorna i Espresso Leggero rostas lätt. Det gör att det colombianska kaffets syra hålls vid liv och ger de andra bönorna dess mjuka toner av kakao och rostade korn.


AROMATISK PROFIL

Ett kaffe med smak av kakao och rostade korn. Antydan till syra i Espresso Leggero balanseras ut av bitterheten som finns i kaffeblandningen.


NJUT AV DIN ESPRESSO
Få ny energi med en härlig Espresso; njut av en perfekt kopp kaffe bryggt på Arabica- och Robustabönor av högsta kvalitet. Dra nytta av Nespresso's 25 år långa kaffeexpertis, genom en kaffelösning som levererar en fyllig Espresso, toppad med en rik, fyllig crema.
Vi tror att du även skulle gilla följande produkter:

Vitt socker

Kaffemaskinerna Aguila 220 & 420

Ristretto- och Espressokopp i porslin