Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Origins Brazil

Samtliga priser är exklusive moms

Origins Brazil

Rör
30 kaffekapslar
Askar
50 kaffekapslar
Totalt
kaffekapslar
4.50 kr
Jämför

Elegant och delikat, varken bitter eller sur. Dess klassiska brasilianska smak förstärks av toner av lätt rostat korn. Ett vinnarkaffe som är mångsidigt och smidigt.

Ursprung

Denna Nespresso Pro-kapsel är brasiliansk Arabica-kaffeblandning med en karaktäristisk sötkornsnot som kännetecknar dess ursprung. Några av Arabica-bönorna härstammar från backgrödor i Brasiliens södra Minas Gerais-område, andra från São Paulo-området. Åter andra odlas på de torra savannslättarna i Cerrado-regionen. Därifrån blandade vi halvtvättade Bourbon-kaffebönor, som är kända för sin honungssötma. Denna blandning fångar den sanna andan av brasilianskt kaffe.

Rostning

Medan Cerrado bönorna genomgår en kort och lätt rostning för att uppnå den karaktäristiskt fylliga smaken av rostat korn, rostas Bourbon-bönorna längre och mörkare för att frambringa en distinkt och mild aromatisk sötma.

Aromatisk Profil

Elegant och delikat, varken bitter eller sur. Kaffets klassiska brasilianska sötkornsnoter och antydan till lätt rostat korn gör det till en vinnare om du vill ha ett exceptionellt mjukt och milt kaffe

Om Origins - en balans mellan jord och bönor

Varje Origin-kaffe har en unik aromatisk profil och smak som härrör från traditionerna i det specifika området där bönorna odlas.

Varje Origin-kaffe kommer från specifika områden i ett enda ursprungsland.

Nespresso har ett nära samarbete med kaffebönder för att säkerställa hållbar kaffeproduktion. Mer än 80% av Nespresso Origin-kaffet kommer från jordbrukare som ingår i vårt AAA-program.

Vi tror att du även skulle gilla följande produkter:

Gourmetkaffe

Söta tillbehör till kaffet

Accessoarer