Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Espresso Caramel

40 ml
Samtliga priser är exklusive moms

Espresso Caramel

Rör
30 kaffekapslar
Askar
50 kaffekapslar
Totalt
kaffekapslar
4.50 kr
Jämför

Espresso Caramel är en naturligt smaksatt kaffe som baseras på Espresso Forte, en komplex och intensivt rostad blandning av Arabicabönor från Syd- och Centralamerika. De söta tonerna av karamell balanserar upp de rostade inslagen och ger upphov till balanserade aromer som påminner om bränt socker.

ORIGIN
Kombinationen av den perfekta balansen mellan tonerna av rostade Arabicabönor från Central- och Sydamerica och den naturliga aromen av karamell ger Espresso Caramel en oväntad karaktär med en mjuk sötma.


AROMATISK PROFIL
Sötman från de naturliga aromerna av karamell balanserar upp de rostade tonerna hos Espresso Forte och skapar en angenäm karaktär som påminner om bränt socker.

ROSTNING
Balansen mellan rostade och fruktiga toner i kombination med en mild smak av karamell från naturliga källor. En rik smak som kan rundas av med lite mjölk.


NJUT AV DIN ESPRESSO
Få ny energi med en härlig Espresso; njut av en perfekt kopp kaffe bryggt på Arabica- och Robustabönor av högsta kvalitet. Dra nytta av Nespresso's 25 år långa kaffeexpertis, genom en kaffelösning som levererar en fyllig Espresso, toppad med en rik, fyllig crema.
Vi tror att du även skulle gilla följande produkter:

Vitt socker

Kaffemaskinerna Aguila 220 & 420

Cappuccinokopp i porslin