Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

ICE INTENSO

Samtliga priser är exklusive moms

ICE INTENSO

Rör
30 kaffekapslar
Askar
50 kaffekapslar
Totalt
kaffekapslar
Ej i lager för tillfället

Säsongens härliga sommarsmak är här! Friska ICE INTENSO balanserar mellan elegant rostade korn och en subtil bitterhet. Den nya kaffesorten är skapad för att drickas med is, med eller utan mjölk. En riktig törstsläckare!

Så serverar du den bäst: Brygg 1 kaffekapsel (40 ml) över en handfull isbitar (90 g). Fyll sedan upp med kallt vatten eller kall mjölk (90 ml).

Rostning
Det är inte varje kaffesort som smakar lika bra när den serveras över is. Efter många tester kombinerades denna utsökta blandning av sydamerikanska och indonesiska arabicabönor. Den medel-mörka rostningen ger dig de djärva rostade tonerna och rika aromerna som du förväntar dig av en iskaffe. För att få fram de fruktiga tonerna, men fortfarande bevara sötman i bönorna, rostas ICE INTENSO i olika omgångar.

Idealisk med mjölk
ICE INTENSO passar utmärkt med mjölk. Prova den som en islatte. Den mörka rostningen gifter sig perfekt med sötman från mjölken och lyfter fram toner som karamell, grädde och kex. Delikat! Prova dig fram till din egen, personliga favorit!
Vi tror att du även skulle gilla följande produkter:

Gourmetkaffe

Söta tillbehör till kaffet

Accessoarer