Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Guatemala

Samtliga priser är exklusive moms

Guatemala

Rör
30 kaffekapslar
Askar
50 kaffekapslar
Totalt
kaffekapslar
4.99 kr

Guatemala är en av medlemmarna i Origin-familjen. Kaffet har intensiva och torra toner med inslag av rostade korn. Det ger kaffet en eleganta bitterhet och mjuk konsistens. Klassiska toner av rostade korn från Robustan avrundas med Arabicans botaniska toner som tillför blandningen dess komplexitet.

Ursprung
Denna Nespresso Origin Guatamala är en blandning av Arabica- och Robustabönor, som båda odlats i Guatemala. Kaffet med ursprung i Centralamerika är känt för sitt utmärkta Arabica-kaffe . Nespresso inkluderade tvättade Arabicabönor av högsta kvalitet när denna Nespresso Pro-kapsel gjordes, men de upptäckte även en sällsynt fin Robusta i Guatemala och kunde inte motstå att lägga till den i blandningen. Kombinationen av dem båda ger detta kaffe en elegant bitterhet, distinkta toner av rostade korn och en oemotståndlig styrka.

Rostning
Både Arabica- och Robustabönorna ges en lätt rostning. Det gör att kaffet behåller sin djärva ton och blandningens aromatiska komplexitet levande.

Aromatisk profil
Denna Origin Guatemala kapsel har intensiva och torra toner med inslag av rostade korn. Det ger kaffet en elegant bitterhet och mjuk konsistens. Klassiska toner av rostade korn från Robustan avrundas med Arabicans botaniska toner som tillför blandningen dess komplexitet. Guatemala är ett kraftfullt kaffe, och dess styrka är oemotståndlig.

Om Origins - en balans mellan jord och bönor
Nespressos Origins har en unik aromatisk profil och smak som härrör från traditionerna i det specifika området där bönorna odlas. Varje Origin kommer från en geografisk plats med ett enda ursprungsland.

Nespresso har ett nära samarbete med kaffebönder för att säkerställa hållbar kaffeproduktion. Alla Nespressos Origins är AAA certifierade.

Vi tror att du även skulle gilla följande produkter:

Gourmetkaffe

Söta tillbehör till kaffet

Accessoarer