Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Brazil

Samtliga priser är exklusive moms

Brazil

Rör
30 kaffekapslar
Askar
50 kaffekapslar
Totalt
kaffekapslar
4.99 kr

Detta eleganta och delikata kaffe, som varken är bittert eller surt och är medlem i Origin-familjen. Dess klassiska brasilianska smak förstärks av toner från lätt rostat korn. Ett vinnarkaffe som är mångsidigt och smidigt.

Ursprung
Denna Nespresso Pro-kapsel är gjord på brasilianska Arabicabönor med inslag av rostade korn som kännetecknar dess ursprung. Några av Arabicabönorna härstammar från höga slätter i södra Minas Gerais-område och São Paulo-området. Resterande odlas på de torra savannslättarna i regionen Cerrado. Bönorna från den sistnämnda regionen är halvtvättade Bourbon-bönor, kända för sin honungssötma. En blandning som representerar de Brasilianska trakterna.

Rostning
Medan Cerrado bönorna genomgår en kort och lätt rostning för att uppnå den karaktäristiskt fylliga smaken av rostat korn, rostas Bourbon-bönorna längre och mörkare för att frambringa en distinkt och mild aromatisk sötma.

Aromatisk Profil
Elegant och delikat, varken bittert eller surt. Kaffets klassiska brasilianska toner av rostat korn gör denna blandning till en vinnare om du vill ha ett exceptionellt mjukt och milt kaffe.

Om Origins - en balans mellan jord och bönor
Nespressos Origins har en unik aromatisk profil och smak som härrör från traditionerna i det specifika området där bönorna odlas. Varje Origin kommer från en geografisk plats med ett enda ursprungsland.

Nespresso har ett nära samarbete med kaffebönder för att säkerställa hållbar kaffeproduktion. Alla Nespressos Origins är AAA certifierade.

Vi tror att du även skulle gilla följande produkter:

Gourmetkaffe

Söta tillbehör till kaffet

Accessoarer