Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Ristretto Intenso

25 ml
Samtliga priser är exklusive moms

Ristretto Intenso

Rör
30 kaffekapslar
Askar
50 kaffekapslar
Totalt
kaffekapslar
4.50 kr
Jämför

Ett rostat, bittert och fylligt kaffe. Dess kryddiga peppartoner och inslag av träaromer visar sig i dess tjocka crema. Detta kaffe balanserar de finare aromerna i en Arabica med styrkan av en Robusta.

Ursprung
Conillon-Robusta från Brasilien som fått torka naturligt i solen speciellt för Nespresso, i kombination med en sällsynt Robusta från Guatemala som tillför en djup intensitet utan den typiska strävhet som Robusta normalt bär. Arabica från Sydamerika tillför en mjukhet till blandningen.


Rostning
För att varje ursprung till fullo ska kunna utveckla sin aromatiska potential, har Nespressos kaffeexperter valt att använda en teknik som kallas ”split-rostning". Robustabönorna är intensivt rostade för att utveckla en tydligt bitter ton och fyllig textur, medan Arabicabönorna rostas längre och mer försiktigt för att gynna de subtila tonerna och den naturliga sötman.


Aromatisk profil
Ristretto Intenso är en vågad blandning av Syd-och Centralamerika Robusta och Arabica med en exceptionell intensitet. Denna fylliga Ristretto är rik på rostade toner som under bryggningen utvecklar en kraftfull och delikat bitterhet med en hint av peppar - balanserad av en tät och len crema.


Njut av din Ristretto
Kraftfull och mångsidig med en fyllig smak, typisk för Ristretto. Njut av en Ristretto direkt på morgonen, eller som avslutning på en god lunch. Ristretto har en intensiv fyllighet kombinerat med en unik karaktär. Avnjuts som den är i en liten Espressokopp, med en nypa socker eller härligt skummad mjölk.
Vi tror att du även skulle gilla följande produkter:

Vitt socker

Kaffemaskinerna Aguila 220 & 420

Ristretto- och Espressokopp i porslin