Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Ristretto Intenso

Samtliga priser är exklusive moms

Ristretto Intenso

Rör
30 kaffekapslar
Askar
50 kaffekapslar
Totalt
kaffekapslar
4.99 kr

Ett rostat, bittert och fylligt kaffe. Dess kryddiga peppartoner och inslag av träaromer visar sig i dess tjocka crema. Detta kaffe balanserar de finare aromerna i en Arabica med styrkan av en Robusta.

URSPRUNG
Ristretto Intenso är en intensiv kaffeblandning av Arabica- och Robustabönor från Syd- och Centralamerika. De finare aromerna från den Sydamerikanska Arabicabönan gifter sig fint med den vågade intensiteten hos de två Centralamerikanska Robustabönorna. Robustabönorna tillför djup i kaffet samtidigt som en vacker bitterhet med toner av peppar och trä lyfts fram.

ROSTNING
För att varje ursprung till fullo ska kunna utveckla sin aromatiska potential, har Nespressos kaffeexperter valt att använda en teknik där bönorna rostas i olika omgångar för att få ut de bästa av varje sort. Robustabönorna är intensivt rostade för att utveckla en tydligt bitter ton och fyllig textur, medan Arabicabönorna rostas längre och mer försiktigt för att gynna de fina tonerna och den naturliga sötman.

AROMATISK PROFIL
Ristretto Intenso är en vågad blandning av Syd-och Centralamerikanska Robusta- och Arabicabönor med en härlig intensitet. Denna fylliga Ristretto är rik på rostade toner som under bryggningen utvecklar en kraftfull och delikat bitterhet med en hint av peppar - balanserad av en tät och len crema.

Vi tror att du även skulle gilla följande produkter:

Gourmetkaffe

Söta tillbehör till kaffet

Accessoarer