Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Lungo Decaffeinato

110 ml
Samtliga priser är exklusive moms

Lungo Decaffeinato

Rör
30 kaffekapslar
Askar
50 kaffekapslar
Totalt
kaffekapslar
4.10 kr
Jämför

Lungo Decaffeinato är ett balanserat, koffeinfritt kaffe som utgörs av en komplex blandning av individuellt rostade sydamerikanska och östafrikanska Arabicabönor. Söta toner av rostat spannmål lyfter de subtila inslagen av jasmin hos de östafrikanska Arabicabönorna.

URSPRUNG

Lungo Decaffeinato är en komplex blandning av koffeinfria Arabicabönor från flera olika regioner, inklusive Etiopien och Colombia. Kaffebönornas unika karaktärsdrag bevaras under det omsorgsfulla och naturliga avlägsnandet av koffein som bevarar kaffebönornas alla aromer.


ROSTNING

Varje kaffesort rostas individuellt för att bevara de unika aromerna hos varje Grand Cru. Resultatet ger balaserat rostade toner med en subtil blommiga boquet hos de etiopiska kaffebönorna medan en längre och mörkare rostning tar fram fylligheten och djupare rostade toner hos den latinamerikanska Arabican.


AROMATISK PROFIL

En rik och komplex karaktär med toner av rostat spannmål i kombination med delikat söta inslag av jasmin.


NJUT AV DIN LUNGO

Lungo är spanska för en stor kopp kaffe. Nespressos Lungo-sorter ger en större kopp kaffe och garanterar en fantastisk kaffeupplevelse till sista droppen. Vårt Lungo-kaffe är rikt på aromer och avnjuts både med och utan mjölk.

Vi tror att du även skulle gilla följande produkter:

Lungo porslinskopp

Vitt socker

Kaffemaskinerna Aguila 220 & 420