Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Det magiska relationsverktyget

Många företag använder sig av ny teknologi, flexibel arbetstid och snyggt designade kontorslandskap för att både attrahera och behålla talanger. Genom att förbättra arbetsmiljö och arbetsmetoder kan man skapa mer kreativitet och produktivitet på arbetsplatsen. Dessutom stärks relationen kollegor emellan. Hur vet vi det? Jo, för att vi frågade 7 800 kontorsanställda.


Hotell - Restaurang & Kafé - Gastronomi

Nespresso förenar

“Den nya tekniken är fantastisk, men den kan också lättare leda till misskommunikation och missförstånd. Det kan i värsta fall leda till att sociala relationer inte bara hämmas i sin utveckling, utan också att de skadas. På sikt kan det få ensamhet och isolering som följd.

Här är tre tips som förbättrar dina sociala relationer på jobbet. 1. Om du arbetar hemifrån eller på distans - gör det inte hela tiden. 2. Vik regelbundet tid i kalendern för att umgås med dina kollegor. 3. Ansträng dig för att småprata - varför inte ta en kaffe med dina kollegor då och då? ” - Dr. Rachel Lewis, docent i arbets- och affärspsykologi, Kingston University.

 • 30 %
  av de tillfrågade medgav att de kände sina kollegor mycket väl, trots att hela 84% ansåg att en god relation till kollegorna skapar mycket bättre resultat. Statistiken tyder på att den moderna kontorstillvaron försämrar de anställdas interaktion, vilket har negativ inverkan på både samarbete och produktivitet.
 • 48 %
  klagade över att ny teknik ofta hindrade dem från att lära känna sina arbetskamrater bättre. Förekomsten av ny teknik, inklusive videokonferenser och andra digitala verktyg, blir ett hinder att lära känna kollegorna på riktigt, under mer avslappnade och informella former.
 • 95 %
  Menar att arbetsmiljöns utformning är viktig för deras mentala hälsa. Även om kan tycka olika om utformningen av en idealisk arbetsplats, är det uppenbart att det är avgörande för de anställdas välbefinnande.*

Källa: Global undersökning med 7800 kontorsanställda som genomfördes av OnePoll i januari 2019.

"Trevligt att träffas", eller Nespressos dolda värde

Respondenterna i undersökningen svarande att tre till fem möten är det optimala för att brainstorma och sjösätta nya idéer. Och trots att flera företag idag uppmuntrar att man ska jobba hemifrån, eller på distans, upplevde majoriteten av de svarande att det är avgörande för utvecklandet av goda relationer att man möts ansikte mot ansikte.

Det är här som kaffepausen, och dess enorma sociala betydelse, kommer in! Nespresso Professional hjälper helt enkelt till att till att förvandla och fördjupa de där artighetsfraserna till riktiga kvalitetssamtal.


Nespresso Professional, det bästa valet för ditt företag

Kvalitetskaffe leder till kvalitetssamtal som leder till kvalitet på jobbet: en kopp Nespresso kan förbättra mycket! Med Nespresso Professional får du, dina anställda och kunder högsta möjliga valfrihet med 14 unika kaffevarianter, fantastisk service och en skräddarsydd lösning skapad just för er.

Nespresso Professional är det bästa powerverktyget för relationer som du kan ge dina kollegor och anställda!

Våra lösningar för hotell, restauranger, kaféer och fine dining

Genom att investera i Nespresso investerar du inte bara i god smak och bättre image, utan också i baristakvalitet i varje kopp, i gästens välbefinnande och i högre lönsamhet för ditt företag. Upptäck våra professionella lösningar, speciellt framtagna för att skapa bättre upplevelser på hotell, kaféer, restauranger och fine dining.

Vi lovar dig en kaffeupplevelse utöver det vanliga

Miljön kommer först och vårt engagemang är helhjärtat

Upptäck hur hållbara vi är

Fantastisk smak, och oändlig återvinning

Upptäck kapselns sju hemligheter

Högsta kvalitet och bästa användarvänlighet

Upptäck våra 16 exklusiva kaffesorter

Förstklassig service där allt ingår

Upptäck allt vi kan göra för dig

Ett fantastiskt utbud av professionella kaffemaskiner, designade för att uppfylla just ert kontors önskemål. Läs mer om våra maskiner.

Läs mer

Momento

 • Momento 100: Perfekt för små och medelstora företag (+20 användare)
 • Momento 200: Perfekt för större företag (+ 40 användare)
 • Kapseligenkänning och automatisk receptoptimering för alla våra 16 kaffevarianter.
 • Smartare teknik - slipp krångel med vår nya IoT-lösning.

Gemini

 • Ideal för mötesrum och kontor med 10-30 personer.
 • Innovativ design, smidig att använda och dubbla munstycken brygger två koppar kaffe samtidigt.
 • Mjölkbaserade kafferecept.

Aguila

 • Ideal för kontor från med 30 till +100 personer.
 • Ett stort urval av kafferecept samt ett integrerat kylskåp för 5 liter färsk mjölk.
 • Från två till fyra brygghuvuden som garanterar hög kapacitet och kvalitet.

Zenius

 • Idealisk för mindre kontor för 0-10 personer.
 • Lätt att använda, effektiv, snabb och med hög effekt.
 • Vattentank på 2 liter.