Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Välj den bästa kaffelösningen för din finkrog

Kaffelösningar för finkrogar - Nespresso Professional

Nöjda kunder

Vi vet hur viktigt det är att ta hand om sina kunder och att det är detaljerna som gör skillnaden. Din framgång beror både på den service du ger och på att du kan förmedla samma kvalitet, om och om igen.

Varumärket Nespresso står för kompetens och expertis. Vi håller den högsta standard genom hela vår värdekedja så att du kan erbjuda produkter som alltid håller samma kvalitet. Våra hängivna Nespresso Experts står till hands för att hjälpa dig med alla dina frågor och ge råd om kaffesorter och hantering av våra kaffemaskiner.


Ett porträtt av en kock

Yannick Alleno, en 3-stjärnig fransk Michelin-kock och en av Nespresso's kulinariska ambassadörer, berättar om sin passion för matlagning samt hur kaffe är en integrerad del av kulturen på hans gourmetkrog.

Glas och tillbehör speciellt framtagna för att ge dina gäster en perfekt kaffeupplevelse - Nespresso Professional


KAFFE

Ge dina gäster ögonblick att minnas

Låt dina gäster njuta av våra Grands Crus. Nespresso Grand Cru-sortimentet består av ett brett urval av unika kaffesorter, var och en med sin egen personlighet, tydliga aromer och med ursprungets autentiska smakprofil. Varje Grand Cru är kategoriserad efter koppstorlek och intensitet. I vårt utbud finns gourmetkaffesorter som kan avnjutas som Ristretto, Espresso eller Lungo, samt koffeinfria alternativ.

Upptäck våra kaffesorter

Utbildning

The Nespresso Coffee SommelierTM and Chef Academy Program

Nespresso har utvecklat två unika utbildningsprogram speciellt utformade för professionella sommelierer och kulinariska experter som vill bredda sin kunskap och förståelse för kaffets värld. Genom sommelierprogrammet lär du dig att genomföra en komplett sensorisk analys samt att para kaffe med andra kulinariska smaker.

Kaffemaskiner för finkrog - Nespresso Professional

kaffemaskiner

Effektiva och energisnåla kaffelösningar

Kombinationen av den senaste designen och toppmodern teknik innebär att alla våra professionella kaffemaskiner för restauranger är utrustade med ett unikt bryggningssystem. Ristrettos, Espressos, Lungos eller något av våra välsmakande mjölkbaserade kafferecept förbereds enkelt och snabbt genom bara en knapptryckning.

Upptäck våra kaffemaskiner

Uppgradera din kaffelösning redan idag!

Välj en kaffelösning från Nespresso Professional till din finkrog!

Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Vi speglas av de val vi gör.


Ända sedan starten har Nespresso varit dedikerad i arbetet att stödja och utveckla relationen kaffeodlarna i de regioner

där vi hämtar vårt kaffe. Men vår vision sträcker sig längre än så. Upptäck den positiva inverkan varje kopp

Nespresso har på både människa och miljö - och gör det bästa valet för ditt företag.Vill du veta mer om våra företagslösningar?

Kontakta våra Nespresso Experts via vår chatt, 0200-21 11 14 eller info@nespresso-pro.se.