Yannick Alleno, en 3-stjärnig fransk Michelin-kock och en av Nespresso's kulinariska ambassadörer, berättar om sin passion för matlagning samt hur kaffe är en integrerad del av kulturen på hans gourmetkrog.
The Nespresso Coffee SommelierTM and Chef Academy Program
Nespresso har utvecklat två unika utbildningsprogram speciellt utformade för professionella sommelierer och kulinariska experter som vill bredda sin kunskap och förståelse för kaffets värld. Genom sommelierprogrammet lär du dig att genomföra en komplett sensorisk analys samt att para kaffe med andra kulinariska smaker.
Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.
Ända sedan starten har Nespresso varit dedikerad i arbetet att stödja och utveckla relationen kaffeodlarna i de regioner
där vi hämtar vårt kaffe. Men vår vision sträcker sig längre än så. Upptäck den positiva inverkan varje kopp
Nespresso har på både människa och miljö - och gör det bästa valet för ditt företag.