Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Miljövänligt val

"År 2003 förenades vi i vårt engagemang för hållbarhet och kvalitet. Idag firar vi vårt långsiktiga partnerskap med Rainforest Alliance, genom AAA Sustainable QualityTM Program. Mer än 94% av vårt kaffe kommer från AAA-gårdar och över 50% av allt vårt kaffe är från Rainforest Alliance CertifiedTM-gårdarna."

Hållbar Kvalitet

Vi på Nespresso inser värdet av att kontinuerligt leverera exceptionella, överraskande och nya kaffeupplevelser till våra kunder.

Nespresso och Rainforest Alliance omvandlade idén med hållbarhet till vår egen definition av Hållbar Kvalitet för att kunna skapa en kontinuerlig tillförsel av kaffe av högsta kvalitet genom att arbeta hand i hand med våra kaffeproducerande samhällen.

Hur fungerar det? Genom ett unikt nätverk med över 350 jordbrukare som arbetar och lever på fältet, implementeras AAA-standarden i böndernas sätt att arbeta. Vår framtid är bunden till jordbrukarnas framtid så vi samarbetar på en ständig resa för kontinuerlig förbättring vars räckvidd är utav absolut bästa kvalitet.

Nespresso AAA Sustainable Quality™ - hållbarhetsprogrammet
i Kenya, Etiopien, Brasilien, Colombia, Costa Rica och Indien

Vad säger kaffeodlarna?

“Vi har investerat den extrainkomst vi fått genom Nespresso AAA Sustainable Quality™ Program i vårt plantage, våra barns utbildning och försörjningen för vår familj och våra anställda”

Olga Lucía Otero, AAA-jordbrukare i Colombia sedan 2006.

Efter allt sitt hårda arbete har kaffeodlarna börjat se möjligheten att nå Rainforest Alliance certifikat genom att delta i Nespresso AAA Sustainable Quality™ Program.

Denna kombination möjliggörs för kaffebönderna genom att investera i samhällets infrastrukturer, betala premier för kvalitetskaffe och uppmuntra till de bästa jordbruksmetoderna. I gengäld förses odlarna med jordbruksutbildning, finansiering och tekniskt bistånd för att kontinuerligt förbättra kvaliteten, hållbarheten och produktiviteten..

Vad har du i din kopp?

94% av vårt permanenta kaffesortiment kommer från Nespresso AAA Sustainable Quality™ Program, och mer än 50% av allt vårt kaffe kommer från gårdar som har uppnått Rainforest Alliance certifikat.

Så nästa gång du avnjuter en god kopp kaffe, passa då på att ägna en tanke till Hållbar Kvalitet och hur dessa två ord hjälpt till att säkerställa att bönorna producerats med största omsorg för miljön, jordbrukarna, deras familjer och samhällen.

Vänligen kontakta oss för att få Nespressos hållbara kvalitet rätt ner i din egen kaffekopp, en egen kaffeprovning och en skräddarsydd kaffelösning till ditt företag. För att chatta med oss direkt, klicka på den gröna chatt-knappen, ner till höger.