Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Lungo Origin Guatemala

110 ml
Samtliga priser är exklusive moms

Lungo Origin Guatemala

Rör
30 kaffekapslar
Askar
50 kaffekapslar
Totalt
kaffekapslar
4.20 kr
Jämför

En unik blandning av Arabica och exklusiv tvättad gourmet-Robusta ger Lungo Origin Guatemala en elegant och balanserad smak. Intensiva torra och maltiga toner av spannmål lockar fram en djärv karaktär ihop med en subtil sälta.

URSPRUNG

En fin Arabica från Guatemala ger en delikat balans, rik komplexitet och en silkeslen textur till denna Lungo, medan en tvättad gourmet-Robusta som noggrant och selektivt bearbetas till att ge struktur och jämnhet, tillför intensiva och djärva toner. Det senare avslöjar också den typiska smaken av spannmål som hittas i Robusta, en delikat ton som inte tar över.

ROSTNING

En kort och mörk rostning framhäver en djärv karaktär och en aromatisk komplexitet.

AROMATISK PROFIL

Intensiva torra och maltiga toner av spannmål.

PURE ORIGIN

Lungo Origin Guatemala är en "Pure Origin" - en mycket exklusiv blanding bestående av kaffebönor endast från Guatemala. Guatemala producerar en mycket fin Robusta som ger en unik och spännande smakprofil tack vare den varsamma behandlingen, som i de flesta fall endast tillägnas Arabicabönor. Njut av Lungo Origin Guatemala i en Lungo-kopp (110 ml).

NJUT AV DIN LUNGO

Lungo är spanska för en stor kopp kaffe. Nespressos Lungo-sorter ger en större kopp kaffe och garanterar en fantastisk kaffeupplevelse till sista droppen. Vårt Lungo-kaffe är rikt på aromer och avnjuts både med och utan mjölk.

Vi tror att du även skulle gilla följande produkter:

Lungo porslinskopp

Vitt socker

Kaffemaskinerna Aguila 220 & 420