Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Origins Guatemala

Samtliga priser är exklusive moms

Origins Guatemala

Rör
30 kaffekapslar
Askar
50 kaffekapslar
Totalt
kaffekapslar
4.50 kr
Jämför

Intensiv, torr och med maltad kornnot, anpassad till kaffets eleganta bitterhet och mjuka konsistens. En klassisk not av korn från Robusta, avrundad med botaniska toner som tillför blandningen komplexitet.

Ursprung

Denna Nespresso Origin Guatamala är en blandning av Arabica och Robusta, som båda odlats i Guatemala. Kaffet med ursprung i Centralamerika är känt för sitt utmärkta Arabica-kaffe . Vi inkluderade Guatemala tvättade Arabica-bönor av högsta kvalitet när vi skapade denna Nespresso Pro-kapsel, men vi upptäckte också en sällsynt fin Robusta i Guatemala och kunde inte motstå att lägga till detta till blandningen. Det ger detta svarta kaffe en elegant bitterhet, distinkta kornreferenser och en oemotståndlig styrka.

Rostning

Både Arabica och Robusta rostas lätt till denna Nespresso Pro-kapsel. Den lätta rostningen hjälper kaffet att behålla dess djärvhet och att hålla blandningens aromatiska komplexitet levande.

Aromatisk profil

Intensiv, torr och maltad kornnot, anpassad till dess eleganta bitterhet och mjuka konsistens. En klassisk kornnot av Robusta, belagd med en fin, torr botanisk not, som tillförs blandningen. Origins Guatemala är ett kraftfullt kaffe, och dess styrka är oemotståndlig.

Om Origins - en balans mellan jord och bönor

Varje Origin-kaffe har en unik aromatisk profil och smak som härrör från traditionerna i det specifika området där bönorna odlas.

Varje Origin-kaffe kommer från specifika områden i ett enda ursprungsland.

Nespresso har ett nära samarbete med kaffebönder för att säkerställa hållbar kaffeproduktion. Mer än 80% av Nespresso Origin-kaffet kommer från jordbrukare som ingår i vårt AAA-program.

Vi tror att du även skulle gilla följande produkter:

Gourmetkaffe

Söta tillbehör till kaffet

Accessoarer