Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

India

Samtliga priser är exklusive moms

India

Rör
30 kaffekapslar
Askar
50 kaffekapslar
Totalt
kaffekapslar
4.99 kr

India är medlem i Orgin-familjen. Aromerna i kaffet återger tydligt dess ursprung. En touch av kryddnejlikor, muskotnöt och peppar gömmer sig i denna blandning. Kaffeplantorna växer i skuggan av stora träd i södra Indien.

Ursprung
De Arabica- och Robustabönor som valts för denna kaffesort växer i södra Indien, i skuggan av stora trädplantage, tillsammans med peppar och andra kryddor. De Robustabönor som används odlas på plantager som ligger högt över havet. Bönorna är mycket intensiva med en något bitter ton.

Rostning
De Arabicabönor som valts ut rostas lätt för att bevara sina subtila aromer, medan Robustabönorna rostas hårt för att avslöja sin intensitet och utveckla en fyllig karaktär.

Aromatisk Profil
Ett härligt kryddigt kaffe med toner av kryddnejlika, peppar och muskot kombinerat med kakao.

Om Origins - en balans mellan jord och bönor
Nespressos Origins har en unik aromatisk profil och smak som härrör från traditionerna i det specifika området där bönorna odlas. Varje Origin kommer från en geografisk plats med ett enda ursprungsland.

Nespresso har ett nära samarbete med kaffebönder för att säkerställa hållbar kaffeproduktion. Alla Nespressos Origins är AAA certifierade.

Vi tror att du även skulle gilla följande produkter:

Gourmetkaffe

Söta tillbehör till kaffet

Accessoarer