Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Peru Organic

Samtliga priser är exklusive moms

Peru Organic

Rör
30 kaffekapslar
Askar
50 kaffekapslar
Totalt
kaffekapslar
5.29 kr

Peru Organic är en av medlemmarna i Origin-familjen. Ett fruktigt kaffe med tydligt botaniska inslag. Kaffets fina syra är vackert balanserad mot den kontrasterande doften av rostat korn.

Ursprung
Peru Organic växer 1600 meter över havet i sluttningarna av Anderna. Det subtropiska höglandsklimatet med den höga luftfuktigheten och altituden är optimal för kaffebönorna.

Rostning
Peru Organic är ett dubbelrostat kaffe från en enda geografisk plats. Detta ger en nyanserad komplexitet till den slutliga koppen. En del av bönorna är långtidsrostade för att lyfta fram de ljusa och lena tonerna samt för att locka fram de exotiska fruktaromerna. Den andra delen av kaffet mörkrostas för att addera intensitet och styrka till blandningen.

Aromatisk profil
Peru Organic är ett fruktigt kaffe med tydligt botaniska inslag. Kaffets fina syra är vackert balanserad mot den kontrasterande doften av rostat korn.

Om Origins - en balans mellan jord och bönor
Nespressos Origins har en unik aromatisk profil och smak som härrör från traditionerna i det specifika området där bönorna odlas. Varje Origin kommer från en geografisk plats med ett enda ursprungsland.

Nespresso har ett nära samarbete med kaffebönder för att säkerställa hållbar kaffeproduktion. Alla Nespressos Origins är AAA certifierade.

Vi tror att du även skulle gilla följande produkter:

Gourmetkaffe

Söta tillbehör till kaffet

Accessoarer