Varning Den här hemsidan använder cookies. Välj "Jag godkänner" eller stäng denna ruta för att acceptera våra policies.

Origins Peru Organic

Samtliga priser är exklusive moms

Origins Peru Organic

Rör
30 kaffekapslar
Askar
50 kaffekapslar
Totalt
kaffekapslar
4.50 kr
Jämför

Ett fruktigt kaffe med tydligt botaniska inslag. Kaffets fina syra är vackert balanserad mot den kontrasterande doften av rostat korn.

Ursprung

Ekologiskt Origins Peru växer 1600 meter över havet i sluttningarna av Anderna. Det subtropiska höglandsklimatet med den höga luftfuktigheten och altituden är optimala för kaffebönorna.

Rostning

Ekologiskt Origins Peru är ett dubbelrostat kaffe från en enda geografisk plats. Detta ger en nyanserad komplexitet till den slutliga koppen. En del av bönorna är långtidsrostade för att lyfta fram den ljusa och släta kroppen och för att locka fram de exotiska fruktaromerna. Den andra delen av kaffet skakas för att addera intensitet och struktur till blandningen.

Aromatisk profil

Peru Organic är ett fruktigt kaffe med tydligt botaniska inslag. Kaffets fina syra är vackert balanserad mot den kontrasterande doften av rostat korn.

Om Origins - en balans mellan jord och bönor

Varje Origin-kaffe har en unik aromatisk profil och smak som härrör från traditionerna i det specifika området där bönorna odlas.

Varje Origin-kaffe kommer från en geografisk plats i ett enda ursprungsland.

Nespresso har ett nära samarbete med kaffebönder för att säkerställa hållbar kaffeproduktion. Mer än 80% av Nespresso Origin-kaffet kommer från jordbrukare som ingår i vårt AAA-program.

Vi tror att du även skulle gilla följande produkter:

Gourmetkaffe

Söta tillbehör till kaffet

Accessoarer